Despre JSY – Fotografie de nunta

“Photography is a love affair with life” (Burke Uzzle)

Daca fotografia este o poveste de dragoste cu viata, inseamna ca fotografia de nunta este o poveste de dragoste cu si despre povesti de dragoste :). Ce poate fi mai frumos? Facem ceea ce ne place si ne-a pasionat mereu, suntem alaturi de oameni in momente importante din viata lor si stim ca acestia vor pretui povestea spusa de noi in imagini.

Fotografia este o ramura a artei gafice, asadar este subiectiva. Mereu am auzit expresia “frumusetea e in ochiul privitorului”, dar cred ca e mai ales in mintea si sufletul celui care o creeaza.

“Suntem cu totii diferiti. Din fericire” … atat e adevarat! Diferentele ne atrag, diferentele fac intotdeauna lucrurile mai frumoase. Pentru noi este foarte important sa intelegem ca fiecare persoana este diferita in felul ei, ca este frumoasa si superba asa cum e, cu defecte si calitati.

Suntem inspirati de povestile voastre si la fel de dornici si pasionati ca voi sa le tanspunem in imagini, sa le dam viata. Acesta pasiune ne alimenteaza dorinta de a ajunge sa cunoastem si sa intelegem povestile clientilor nostrii, pentru ca mereu am crezut ca amintirile (fotografiile) trebuie sa aiba acea nota personala. Scopul nostru ca fotografi este sa surprindem in imagini toata unicitatea, frumusetea, incarcatura si emotia acestei zile speciale, nunta. Intelegem insemnatatea si valoarea momentului. Asadar, spunem povestea a doi oameni care se iubesc nebuneste si aleg sa se adune impreuna cu familia si prietenii pentru a le impartasii, a sarbatori si onora impreuna cu ei aceasta iubire.

Este foarte usor sa faci o fotografie de nunta, insa este mai dificil sa o faci sa spuna o poveste. Pentru a surprinde emotia si a o transmite prin imagini ai nevoie de ani de experienta. Ea trebuie sa trezeasca stari, sa comunice privitorului acele povesti ale carui martor devine.

Ati aflat ce oferim cuplurilor nostre – cupluri care au bun gust si stil, cupluri care pretuiesc fotografia pentru valoarea si insemnatatea ei, si stiu ca povestea si amintirile sunt singurele care raman si conteaza peste ani.

Avand in vedere natura delicata si personala a acestui gen de serviciu cred ca este foarte importanta legatura fotograf-client, de orice parte te-ai afla. Este foarte important sa ne simtim comfortabil si destins unii in prezenta celorlati, sa comunicam, sa ne ascultam unii pe ceilalti. Numai asa colaborarea va fi fructuasa iar rezultatul cel asteptat. Acestea fiind scrise, dati-ne voie sa ne prezentam.

Just Say Yes a inceput cu Mihaela Mirea.

fetele“Am crescut citind si ascultand povesti si inca din vremea copilariei am inteles ca povestile pot fi spuse si fara cuvinte scrise sau auzite, ci pur si simplu prin imagini. Cred ca aveam 7-8 ani cand am avut primul contact mai serios cu fotografia. Impinsa de parinti si dotata cu propriul Smena 8M am urmat un curs de arta fotografica pentru copii. Nu imi aduc aminte prea multe, insa stiu ca a urmat o perioada de paparazzo in care nu scapat nimeni si nimic neimortalizat. Am avut parte de o copilarie si adolescenta linistita in Oradea, de unde la 18 ani am luat drumul capitalei. Am urmat Facultatea de Marketing la ASE si am activat o perioada in domeniul publicitatii online in cadrul unei agentii.

Ucenicia in fotografia de eveniment am facut-o in perioada 2008, unde participam pe langa sotul meu care era si este videograf de eveniment. Daca sunteti curiosi puteti vedea aici primul meu blog de fotografie “Lada mea de zestre”. Primele evenimente pe cont propiru le-am avut in 2009 si eram fotograful UNIKT MEDIA. Unikt exista si in prezent numai ca acum este dedicat videografiei de eveniment www.unikt.ro , Stefan ocupandu-se in continuare de acesta parte. Sa va mai zic ca il recomand cu cea mai mare caldura? 🙂

In 2010 eu am avut o perioada de pauza, devenind parintii unei superbe fetite. In noiembrie 2010, odata cu revenirea mea a luat nastere proiectul JUST SAY YES.
In aceeasi perioada am decis ca este cazul sa ma perfectionez si sa devin cu adevarat profesionista. Am renuntat la jobul din agentie si am decis sa ma dedic fotografiei de eveniment. M-am dezvoltat, am evoluat si am invatat lucruri noi cu fiecare cuplu pe care l-am cunoscut, cu fiecare eveniment la care am participat. am cunoscut multi fotografi consacrati la nivel mondial, am participat la workshop-urile lor si de la fiecare am furat mici secrete.

Pentru ca Just Say Yes este despre familie, de ce sa nu fie si cu familie. Alaturi de mine sunt surorile mele Alexandra Goia (fotograf) si Stefania Goia (asistent).

Mi-ar face placere sa ne cunoastem!

Mihaela ”

Contacteaza-ne